Uw fiets is werkelijk onze passie

Thomas Cycles staat voor premium service, kwaliteit en duurzaamheid.

Premium service betekent in de eerste plaats dat er geluisterd wordt naar de wensen en noden van de klant. We werken bij voorkeur via afspraak, omdat we de tijd willen geven om objectief te adviseren en de verschillende voor- en nadelen van fietsmodellen, accessoires of verzekeringsformules uit de doeken te doen. We trachten keuzestress te reduceren door een grondige selectie te maken op basis van de prijs-kwaliteit verhouding, esthetiek, en service niveau van de leverancier.

De focus op kwaliteit vertaalt zich in de samenstelling  van het assortiment. Fietsen die na enkele maanden of jaren gebreken beginnen vertonen verkopen we niet. De onderdelen die we gebruiken voor onderhoud en herstelling zijn van topkwaliteit; kabels zijn extra flexibel en glad, remblokken piepen niet, handgrepen en zadels zijn wetenschappelijk getest op ergonomie…

Duurzaamheid komt voort uit de overtuiging dat we zorg moeten dragen voor onze planeet en omgeving. Leveranciers die hun voetafdruk verlagen hebben daarom een streepje voor. Onze smeer -en reinigingsproducten  zijn biologisch afbreekbaar, en bijvulbaar vanuit bulk verpakkingen. Herstelling krijgt voorrang op vervanging. We gebruiken 100% groene stroom van Ecopower. En last but not least: onze fietsen zijn “made to last”.

Tot in de details

★★★★★
5 5 1
Er wordt steeds tijd gemaakt voor een uitgebreid, vriendelijk en professioneel onthaal, geweldige service en producten en complete uitleg. En dat alles met aandacht voor doorzaamheid!

Advies triathlonfiets en opmeten

★★★★★
5 5 1
Zeer goed advies na opmeten voor aankoop triatlonfiets! Top !

Radon

★★★★★
5 5 1
Voor wie een iets exclusievere MTB wil kan ik Thomas Cycles zeker aanraden! Trots om me als eerste een fiets te mogen kopen via Thomas, die trouwens service partner is van Radon bikes. Super fiets, super service. Zal zeker niet de laatste fiets zijn die ik daar gekocht heb!

Pallet Wall Frog

Thomas Cycles

Achterstraat 47
9800 Astene (Deinze)

Tel: 0474/62.37.37
email: info@thomascycles.be

Btw BE0880866896

Openingsuren

maandag: op afspraak

woensdag, donderdag: van 13:30 tot 18:30

vrijdag: van 09:00 tot 18:30

zaterdag van  9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Buiten deze openingsuren kan u op afspraak ook terecht – contacteer ons

dinsdag & zondag gesloten

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht