Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop

Dolly

Er is tegenwoordig een vrij groot aanbod van bakfietsen op de markt. Vanuit de ervaring met de allergoedkoopste modellen  (die we vaak binnenkrijgen voor herstelling) en het feit dat veel van de betere modellen onnodig hoog gespec'd (en dus geprijsd) worden, zijn we op zoek gegaan naar een kwalitatieve en betaalbare oplossing.
 
Dolly bakfietsen worden geproduceerd in Nederland, en kennen ondertussen een internationaal succes. Niet verwonderlijk, als je weet dat je voor een democratische prijs een stijlvolle én kwalitatieve bakfiets in huis haalt.
 
Een woordje over de kwaliteit:
 
  • het stalen buizenframe is in de lengte uit 1 stuk vervaardigd en kan een totaal ladinggewicht van 160 kg aan (80kg bestuurder en 80kg in de bak)
  • voor de afmontage worden enkel A-kwaliteit componenten gebruikt. Dit in tegenstelling tot de goedkopere merken, waar veelal specifieke, merkloze componenten gebruikt worden die qua levensduur en prestaties merkelijk onderdoen voor merken die een reputatie hoog te houden hebben. Dolly bakfietsen worden opgebouwd met o.a. Sapim G13 RVS spaken, Ryde BigBull velgen, Shimano IM81 rollerbrakes of schijfremmen, JagWire remkabels, KMC ketting, boutjes en moertjes van RVS (roestvrij staal), Hesling kettingkast, alloy Unin pedaalset, Humpert stuurpen en bocht, enz…
  • Het lakken en de afmontage gebeurt in-house, waardoor doorgedreven kwaliteitscontrole mogelijk is 
Ook qua vormgeving stelt Dolly niet teleur. Doordat het frame in 5 kleuren en de bak in 12 kleuren beschikbaar zijn, kan de klant kiezen uit voldoende combinaties.
 
Kortom, een product waar we helemaal achter staan! We hebben een electrisch aangedreven Dolly met regentent op stock, kom vrijblijvend langs voor meer info en een testrit. Meer info op de website van Dolly
Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop