Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop

Over ons

Uw fiets is werkelijk onze passie

Thomas Cycles staat voor premium service, kwaliteit en duurzaamheid.

Premium service betekent in de eerste plaats dat er geluisterd wordt naar de wensen en noden van de klant. We werken bij voorkeur op afspraak, omdat we de tijd willen geven om objectief te adviseren en de verschillende voor- en nadelen van fietsmodellen, accessoires of verzekeringsformules toe te lichten te doen. We trachten keuzestress te reduceren door een grondige selectie te maken op basis van de prijs-kwaliteit verhouding, esthetiek, en service niveau van de leverancier.

De focus op kwaliteit vertaalt zich in de samenstelling  van het assortiment. Fietsen die na enkele maanden of jaren gebreken beginnen vertonen, verkopen we niet. De onderdelen die we gebruiken voor onderhoud en herstelling zijn van topkwaliteit; kabels zijn extra flexibel en glad, handgrepen en zadels zijn wetenschappelijk getest op ergonomie…

Duurzaamheid komt voort uit de overtuiging dat we zorg moeten dragen voor onze planeet en onze omgeving. Leveranciers die hun voetafdruk verlagen hebben daarom een streepje voor. Onze smeer -en reinigingsproducten  zijn biologisch afbreekbaar, en bijvulbaar vanuit bulk verpakkingen. Herstelling krijgt voorrang op vervanging. We gebruiken 100% groene stroom van Ecopower. 

En last but not least: onze fietsen zijn “made to last”.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop