Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop

Frog

Sale-20%

Frog 40 (14 ")

kinderfiets 14" | lichtgewicht (6,46 kg)| eerste pedaalfiets
€505,00 €404,00

Frog 52 (20 ")

kinderfiets 20" | lichtgewicht (8,54 kg)| 8 versnellingen
€507,00

Toen onze zoon 6 was reed hij op een 13,7 kg wegende fiets van een niet-bij-naam-genoemde sportketen. De maximum haalbare afstand was toen 5 tot 7 km, waarna de benen moe waren en fietsen ineens niet meer zo leuk was (zowel voor hem niet als voor de ouders).
Voor z’n verjaardag kreeg hij een knalrode Frog koersfiets van 8 kg. Het eerstvolgende weekend reden we samen tot bij meme en pepe – exact 29 km verder! Sindsdien is fietsen terug plezant.
De oprichters van Frog Bikes, een koppel uit Engeland met 2 kinderen, zijn gestart vanuit een frustratie met té zware kinderfietsen. Beeld u zich in dat u als volwassene met een lichaamsgewicht van 75 kg moet fietsen met een fiets van 35 à 40 kg…


Bij Frog Bikes hebben ze dan ook van bij de start tot doel gehad om kinderfietsen te maken op maat van kinderen. Dit vertaalt zich niet enkel in het gewicht, maar ook in speciaal ontwikkelde cranks, remgrepen, stuur en algehele geometrie. Op basis van wetenschappelijk onderzoek aan de Brunel University heeft men aan de hand van 50 verschillende parameters de anatomie van kinderen geanalyseerd in relatie tot de ideale fietsgeometrie. Het resultaat: een fiets die prettig zit en zo efficient mogelijk omgaat met de beperkte spierkracht van kinderen.
Op basis van de binnenbeenlengte van uw kind wordt de juiste maat bepaald en kan u kiezen uit loopfietsen, koersfietsen en hybride fietsen.

Frog fietsen zij ook op de 2dehandsmarkt zeer gegeerd en kennen daardoor een restwaarde; een frog is dus altijd een goede investering.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop