Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop

woom

WOOM 3 (16")

Door hun licht gewicht en slim ontwerp, staan WOOM kinderfi..
€424,00

WOOM 4 (20")

Door hun licht gewicht en slim ontwerp , staan WOOM kinderfi..
€529,00

WOOM 2 (14")

Door hun licht gewicht en slim ontwerp, staan WOOM kinderfi..
€399,00

WOOM 5 (24")

Door hun licht gewicht en slim ontwerp , staan WOOM kinderfi..
€579,00

WOOM 6 (26")

Lichtgewicht en slim ontwerp, waardoor WOOM fietsen synoniem..
€629,00

Woom is een innovatief merk dat zich richt op het ontwerpen van fietsen voor kinderen van alle leeftijden. Het merk werd opgericht in 2013 en heeft sindsdien snel aan populariteit gewonnen vanwege zijn uitstekende kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Bij Thomas Cycles zijn we trots om Woom-fietsen in ons assortiment te hebben. Wij geloven dat deze fietsen de perfecte combinatie bieden van veiligheid, kwaliteit en plezier voor kinderen die graag fietsen.

Woom is opgericht in Wenen, Oostenrijk door een groep van enthousiaste fietsers en ouders die op zoek waren naar fietsen van hoge kwaliteit voor hun kinderen. Het doel van het merk was om kinderen te helpen op een veilige en leuke manier te leren fietsen. Woom begon met het ontwerpen van fietsen voor kinderen vanaf 1,5 jaar en breidde zijn assortiment al snel uit naar fietsen voor oudere kinderen tot 14 jaar.

Unieke kenmerken:

Woom-fietsen hebben een aantal unieke kenmerken die ze onderscheiden van andere fietsmerken. Ten eerste zijn ze licht van gewicht, wat zorgt voor een gemakkelijkere en veiligere rit voor kinderen. Ten tweede zijn ze uitgerust met kindvriendelijke remmen en een soepel schakelsysteem, waardoor kinderen gemakkelijker kunnen remmen en schakelen. Ten derde hebben Woom-fietsen een ergonomisch ontwerp, waardoor kinderen een goede houding kunnen aannemen tijdens het fietsen en minder snel vermoeid raken.

Assortiment:

Bij Thomas Cycles zetten we in op een grote voorraad en hebben we een breed assortiment aan Woom-fietsen voor kinderen van verschillende leeftijden en lengtes. Onze collectie omvat de Woom 1, Woom 1+, Woom 2, 3, 4, 5 en 6. Ook de Woom OFF en Woom OFF AIR hebben we regelmatig op voorraad in verschillende maten, net als de Woom NOW. Alle modellen zijn ontworpen om kinderen op een veilige en leuke manier te laten fietsen. Onze Woom-fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er voor elk kind een geschikte fiets te vinden is.

Woom is een uitstekend merk dat fietsen van hoge kwaliteit ontwerpt voor kinderen van alle leeftijden. Bij Thomas Cycles zijn we trots om Woom-fietsen in ons assortiment te hebben en we zijn ervan overtuigd dat ze een geweldige keuze zijn voor kinderen die graag willen leren fietsen of hun fietsvaardigheden willen verbeteren. Bekijk ons assortiment Woom-fietsen op onze website of breng een bezoek aan onze winkel voor meer informatie en advies.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop