Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop

Thomas Cycles geeft HOMAAR-groeiplek voor jongeren, een duwtje in de rug

  • Geplaatst op
  • 0
Thomas Cycles geeft HOMAAR-groeiplek voor jongeren, een duwtje in de rug

Voor elke fiets die wordt besteld, schenkt Thomas Cycles een bijdrage aan vzw Homaar. Deze actie loopt nog tem 15/01/24.

Het bedrag dat we schenken is afhankelijk van het type fiets : voor elke speedpedelec is onze bijdrage 50 eur, voor elke(elektrische) fiets en sportfiets schenken we 20 eur. Deze actie geldt zowel bij aankoop als bestellingen voor leasing via één van onze leasepartners.

Waarom kiezen we voor vzw Homaar ? In onze omgeving merken we dat jongeren het vandaag niet altijd gemakkelijk hebben en soms nood hebben aan een time-out. Homaar staat voor ‘Groeiplekken’, huizen voor jongeren van 15 tot 23 jaar die emotioneel vastlopen. Ze gaan er in een traject van twee weken overdag samen aan de slag in creatieve ateliers. Er wordt ook mee nagedacht over wat de jongeren erna nog nodig hebben om verder te groeien. Homaar staat voor een laagdrempelige, huislijke, warme sfeer. Van daaruit zetten ze in op hun kracht en ‘goesting’ om verder te gaan.

Homaar vzw werd ook uitgekozen door JEZ!, de opvolger van de Roze Neuzen. Het is een goede-doelen actie die geld ophaalt voor jongerenorganisaties in Vlaanderen en Brussel. Bovendien verdubbelt JEZ! het bedrag dat verzameld wordt, dus ook de opbrengst van Thomas Cycles. Hiermee wil Homaar tijdens de vakanties gratis activiteiten aanbieden, duurzaam ateliermateriaal aankopen en inzetten op lekkere ecologische voeding in de kookateliers.
Meer weten over HOMAAR ? https://www.homaar.be/

Er verscheen ook een artikel in HLN hierover op 15/12.
https://www.hln.be/deinze/thomas-cycles-steunt-groeiplek-voor-jongeren-met-koopactie~ab1bca71/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop