Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop

Klaar voor de zon!

  • Geplaatst op
  • 0
Klaar voor de zon!

Klaar voor de zon met de topkwaliteit zonnebrillen van BLIZ, nu verkrijgbaar bij Thomas Cycles!

Als het gaat om fietsen, is het dragen van een goede zonnebril van groot belang. Het beschermt niet alleen je ogen tegen schadelijke UV-stralen, maar het kan ook helpen om hinderlijke schitteringen te verminderen en je zicht te verbeteren. Bij Thomas Cycles begrijpen we het belang van een goede zonnebril tijdens het fietsen, en daarom zijn we blij om de zonnebrillen van BLIZ te kunnen aanbieden.

Bij Thomas Cycles hebben we de modellen Breeze, Fusion en HERO op voorraad en klaar voor testing. Deze modellen zijn speciaal ontworpen voor fietsers en hebben specifieke kenmerken die ze ideaal maken voor deze sport.

De BLIZ Breeze is een sportieve zonnebril die is ontworpen met de actieve fietser in gedachten. De bril heeft een aerodynamisch ontwerp en is gemaakt van duurzame materialen. Het biedt volledige bescherming tegen schadelijke UV-straling en heeft een anti-fog en hydrofobe coating om te voorkomen dat de lenzen beslaan en nat worden.

 

De BLIZ Fusion is ontworpen voor een nog beter zicht en comfort tijdens het fietsen. Het heeft een verstelbaar neusstuk en flexibele poten die zorgen voor een goede pasvorm. Het heeft ook anti-fog en hydrofobe eigenschappen en biedt volledige bescherming tegen UV-straling. De Fusion zonnebril is ook verkrijgbaar in een fotochromische variant, waarbij de lens zich snel aanpast aan de lichtomstandigheden.

 

De BLIZ HERO is een veelzijdige zonnebril die geschikt is voor allerlei verschillende activiteiten, waaronder fietsen. Maar hij kan evengoed als alledaagse casual zonnebril gedragen worden. De HERO heeft ook anti-fog en hydrofobe eigenschappen en biedt volledige bescherming tegen UV-straling.

Wat BLIZ uniek maakt, is de beschikbaarheid van een optische adapter. Hierdoor kunnen de zonnebrillen op sterkte gemaakt worden. Dit is vooral handig voor sporters die een bril dragen en geen contactlenzen willen dragen tijdens het sporten.

In vergelijking met andere merken biedt BLIZ een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hun zonnebrillen zijn net zo goed als de duurdere merken, maar veel betaalbaarder. Daarnaast is BLIZ een duurzaam merk dat veel aandacht besteedt aan milieuvriendelijke productieprocessen. Bij Thomas Cycles zijn we trots dat we deze hoogwaardige zonnebrillen kunnen aanbieden aan onze klanten.

Dus, of je nu een fanatieke wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een goede zonnebril om te dragen tijdens het sporten, bij Thomas Cycles hebben we de perfecte BLIZ zonnebril voor jou. Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende modellen te bekijken en te testen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop