Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop

Kettler

Kettler Alu-Rad maakt al sinds 1978 hoogkwalitatieve fietsen. Vanuit Saarbrücken in Duitsland worden de fietsen ontworpen, gelakt, geassembleerd, getest en technisch gekeurd – en dit volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Kwaliteit hoeft niet altijd duurder te zijn: omdat Kettler deel uitmaakt van Europa’s grootste aankoop groep ZEG (Zweirad Einkaufs Genossenschaft), kan het men niet alleen benodigde componenten voordelig inkopen, maar geniet het merk ook van de meest geavanceerde know-how op vlak van innovatie en ontwikkeling.

Binnen deze groep is Kettler Alu-Rad de uitblinker op het vlak van frame ontwerp. Qua rijgedrag onderscheiden Kettler fietsen zich dan ook door een grote stabiliteit, wat de veiligheid ten goede komt.

Ook wat assemblage betreft (i.e. keuze van de verschillende componenten om vanaf de kader een model verder op de bouwen) maakt Kettler geen compromissen. Zo worden e-bikes met de combinatie krachtige middenmotor / naafversnelling steeds uitgerust met een oersterke naaf (eerder dan de motor in kracht te beperken). Verlichting is vaak sterker dan vergelijkbare fietsen in eenzelfde prijscategorie, hetzelfde geldt ook voor remsystemen en banden. Aan de details herken je de meester.

Als erkend dealer van Kettler kan u bij ons terecht voor een uitstekende dienst na verkoop. We beschikken over de nodige computer-interface en software om zelf uitlezingen te doen, firmware te updaten en eventuele problemen op te lossen.

De modellen die we op voorraad of als demomodel staan hebben, vindt u op deze website. Uiteraard kunnen alle Kettler modellen via ons besteld worden. Bekijk het volledige gamma op https://www.kettler-alu-rad.de/be/nl/index.html

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop