Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop

Orbea

Dat Orbea geen nieuwkomer is in het fietslandschap, bewijze hun lange geschiedenis : reeds meer dan een eeuw geleden werd de eerste Orbea fiets door deze Spaanse fabrikant gemaakt.   Tijdens de jaren 80 behaalde het merk verschillende overwinningen in de koers, en een decennium later werd het aanbod uitgebreid met de opkomst van de mountainbike.

Vandaag is Orbea een performant coöperatief bedrijf dat qua techniek en innovatie wedijvert met de grote sportmerken. Aangezien alle bedrijfsaandelen in handen zijn van het personeel (en er geen exuberante lonen of winsten worden uitgekeerd), kan Orbea een uitstekende kwaliteit bieden aan een correcte prijs. Alles fietsen genieten van een levenslange kadergarantie.

Vanuit Bilbao in Spaans Baskenland worden er vooral racefietsen en mountainbikes geproduceerd. Het merk heeft ook enkele interessante e-bikes in het gamma, vooral voor diegenen die een sportief rijkarakter weten te appreciëren. Bijzonder is het Gain gamma: lichtgewicht elektrische fietsen die rijden als een niet-elektrische fiets, maar toch ondersteuning bieden wanneer de omstandigheden erom vragen.

Orbea is koploper op het vlak van personalisatie; via het MYO programma kan er zonder meerprijs een persoonlijke kleurcombinatie en/of kleurmotief gekozen worden, waardoor jouw fiets een piece unique wordt.

De modellen die we op voorraad of als demomodel staan hebben, vind je op deze website. Uiteraard kunnen alle Orbea modellen via ons besteld worden. Bekijk het volledige gamma op https://www.orbea.com/be-nl/

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bikefiting bij aankoop van een fiets
Persoonlijke service
Topkwaliteit producten
Uitstekende dienst na verkoop