bikes

Je kan bij ons terecht voor de herstelling van elke fiets, ongeacht het merk of de plaats waar je hem gekocht hebt. Ook elektrische fietsen mogen worden binnengebracht. Niet-dringende herstellingen kan je in de week binnenbrengen, en zaterdag afhalen. Voor dringende herstellingen reserveer je best een tijdsslot in de online agenda.

Processed with VSCOcam with g3 preset

We begrijpen dat het in sommige gevallen praktisch niet haalbaar is om enkele dagen zonder fiets te zitten. Er zijn dan twee mogelijkheden:

1- Voor kleine herstellingen kan je via telefoon, mail, of de agenda op de website een afspraak maken en wordt de fiets hersteld terwijl je van een gratis tasje koffie geniet.

drie

2- Voor werkzaamheden die langer duren kan je één van onze spiksplinternieuwe demo fietsen huren aan 20 €/dag. Zo kan je ineens even proeven van het fietsplezier op één van de merken die we verdelen! Moest je naderhand beslissen om een nieuwe fiets te kopen krijg je uiteraard het huurgeld terugbetaald.

ketting

Vanuit duurzaamheidsstandpunt geven we herstelling bewust voorrang op vervanging. Soms is een herstelling echter niet mogelijk, of niet aangewezen omdat het niet veilig is, niet mooi is, of niet lang zou meegaan. In dat geval zullen we in overleg de defecte onderdelen vervangen.

Brake Handle

We werken steeds met kwalitatieve onderdelen van betrouwbare merken. Veelal zijn deze in aankoop iets duurder dan de allergoedkoopste variant, maar je krijgt er wel gebruiksplezier en veiligheid voor terug, én ze gaan langer mee!

service

Voor reguliere herstellingen wordt een vast arbeidstarief gebruikt, gebaseerd op de BOVAG werkplaatstijdentabel. Dit tarief is exclusief onderdelenkost en mag beschouwd worden als maximumtarief voor de vermelde werken.