Winther

 

Denemarken, 1932:  de smid Anders Winther richt een bedrijf op omdat zijn zelfgemaakt sledes en driewielers goed beginnen te verkopen . Nu, 3 generaties later, is Winther nog steeds een familiebedrijf waar voornamelijk bak- en cargofietsen worden gemaakt. Zowel ontwerp, productie als assemblage gebeurt in Denemarken. De mensen van Winther  focussen op kwaliteit, innovatief design, en veiligheid.
 
Het is dan ook geen toeval dat hun Kangoroo bakfiets als beste uit een vergelijkende test kwam, niet alleen omwille van het praktische gemak, maar ook omdat de driewieler bakfiets bijna niet om te kantelen was.
  
Ook de andere modellen vallen regelmatig in de prijzen; zo is er de Wallaroo, een sportieve bakfiets op 2 wielen die gebouwd werd op hetzelfde platform als de welbekende Bullit. In tegenstelling tot deze laatste is de Winther Wallaroo van een lager instap (geen bovenbuis), waardoor hij voor een breder publiek toegankelijk is. Bovendien is de Wallaroo 30 cm langer dan de Bullit en wordt hij geleverd met de meest comfortabele 2-zits cabine op de markt, die op de koop toe afneembaar is om de fiets tot cargobike om te vormen.
  
Alle Winther modellen zijn in verschillende afmontages leverbaar (versnellingen, remmen,…). Ook elektrische varianten behoren tot de mogelijkheden.
Gezien het hoog aantal configuratiemogelijkheden worden deze fietsen enkel op bestelling geleverd (de levertermijn bedraagt 3 weken). We brengen u met plezier in contact met klanten die reeds met een Winther rondrijden.
  
Categorieën
Merk
Gebruik & zithouding
Prijsbereik
Kleur
Sortering