Fuji bikes is van oorsprong een Japans merk, opgericht in 1899. De naam en het logo zijn gebaseerd op Mount  Fuji, een Japans symbool van kracht en uithouding. Fuji heeft een rijk koersverleden en is vooral bekend om z’n racefietsen. Pas in de jaren ‘80 is men ook met de productie van vrijetijdsfietsen begonnen. Heden ten dage behoort het merk toe aan Advanced Sports International, met hoofdkwartier in de V.S. en productiefaciliteiten in Taiwan, China en Polen.

Wij zijn bij Fuji Bikes terecht gekomen toen we op zoek waren naar fietsen die bijna even licht en snel zijn als koersfietsen, maar comfortabel genoeg om te pendelen, te trainen, of gewoon snel recreatief te rijden. De eerste fitness bikes van Fuji waren volbloed racers met een recht stuur. Bij de recente modellen heeft men de geometrie aangepast aan de doelgroep, met een meer comfortabele zithouding als gevolg.

De fitness fietsen kunnen optioneel worden uitgerust met spatborden, bagagedrager, fietsbel, of batterijverlichting.

De uitstekende koersfietsen en mountainbikes van Fuji hebben we (voorlopig) niet op stock maar zijn op bestelling binnen de week leverbaar. Maak vrijblijvend een afspraak om de verschillende modellen te bespreken, of stel uw vraag via info@thomascycles.be.

Categorieën
Merk
Gebruik & zithouding
Prijsbereik
Sortering