Welke elektrische fiets is de beste

e-bike manufaktur 11LF als beste getest

Wij waren al langer overtuigd van de kwaliteiten van e-bike manufaktur, wat nu ook door De Gentenaar / Het Nieuwsblad wordt bevestigd in een vergelijkende test. Naast merken als Riese & Muller, Flyer, Trek, en Moustache des te meer een bevestiging van de kwaliteiten van deze fiets.

Dit is wat de testers erover vertellen:

Heerlijk soepele, vlotte fiets, en wat een stille motor. Schakelt ook vlot, met 10 versnellingen. Zeer goede schijfremmen. Als de motorhulp uitgeschakeld wordt, geraak je nog altijd vlot vooruit.”

“Dit is een stabiele fiets door de laag geplaatste middenmotor en de batterij op de voorste buis van het frame: goed gedaan. En dan nog zo’n goeie vering. Ja, dit is een topfiets. Nodigt uit tot sportief rijden, trekt snel op. Geschikt voor grotere tochten, maar zeker ook om in de stad mee te gaan fietsen. Bij de beste uit onze test.”

Wanneer het omgevingsgeluid van de stad wegvalt, hoor je met een Brose aandrijving geen gezoem (zoals het geval bij Bosch of Shimano Steps). Bovendien kan de sterke motor – met een koppel van 90 Nm – worden ingesteld tot een ondersteuning van 320%

Elke e-bike manufaktur fiets word standaard geleverd met een 500 Wh Accu. Ter vergelijking: Shimano Steps is standaard 418 Wh, en bij Bosch wordt er standaard vaak 400 Wh geleverd, met hogere capaciteit (500 Wh of meer met dual battery) als optie.

Wij hebben de modellen 5NF, 7BEN, 11LF en 13ZEHN als testmodel beschikbaar. De levertermijn voor een fiets in uw maat bedraagt gemiddeld anderhalve week.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *