ebm_ebikemanufaktur

 

Het merk e-bike manufaktur behoort samen met Kreidler en VSF Fahrradmanufaktur tot de groep Cycle Union. De volledige productie van deze fietsen gebeurt in Duitsland, en dit volgens hoge kwaliteits -en duurzaamheidsnormen.

Net zoals bij de elektrische fietsen van Kreidler wordt er bewust gekozen voor aandrijving met middenmotor, en worden de damesmodellen met lage instap voorzien van een batterij die achter de zadelbuis gepositioneerd is. De voordelen van dit systeem kan u nalezen op de merkenpagina van Kreidler.

E-bike manufaktur onderscheidt zich van de meeste andere elektrische fietsen door gebruik te maken van een Brose aandrijving. Brose is een gevestigde waarde in de autosector; het is nl. de 5e grootste toeleverancier ter wereld: in 1 op de 2 auto’s zitten componenten van Brose. Voor wat betreft elektrische motoren van 80 tot 1000 Watt is Brose zelfs wereldwijd marktleider. Ze kennen daar m.a.w. wel één en ander van elektrische motoren.

Sinds enkele jaren gebruikt Brose z’n know-how ook voor de productie van e-bike aandrijfsystemen. Een fiets met Brose aandrijving valt op door de extreme stilte; in tegenstelling tot een Bosch motor – die tijdens het rijden een zoemend geluid maken – is een e-bike manufaktur met Brose nauwelijks hoorbaar.

De motoren zijn ook zeer efficiënt, waardoor ze een theoretisch bereik van 180 km mogelijk maken. Dit vertaalt zich in onze contreien tot een realistische actieradius van 85km met ondersteuning.

Verder zijn de fietsen van e-bike manufaktur afgewerkt met enkel Premium componenten en zijn alle modellen (met uitzondering van de 7BEN compact) verkrijgbaar in 3 maten.

Als erkend dealer van e-bike manufaktur kan u bij ons terecht voor een uitstekende dienst na verkoop. We beschikken over de nodige computer-interface en software om zelf uitlezingen te doen, firmware te updaten en eventuele problemen op te lossen. Indien nodig kunnen de Duitse ingenieurs van op afstand de computer overnemen en zo rechtstreeks de software van de fiets bewerken. U kan dus als klant op beide oren slapen.

Kijk voor meer info op https://www.ebike-manufaktur.com/nl/index.php

e-bike manufaktur 13ZEHN

0 van 5
 3.299,00 BTW inbegrepen

e-bike manufaktur N9UN

0 van 5
 2.899,00 BTW inbegrepen

e-bike manufaktur 5NF

0 van 5
 3.499,00 BTW inbegrepen

e-bike manufaktur DR3I

0 van 5
 3.099,00 BTW inbegrepen

e-bike manufaktur 11LF

0 van 5
 3.099,00 BTW inbegrepen

e-bike manufaktur 7BEN

0 van 5
 3.099,00 BTW inbegrepen